Uitzoomen
Inzoomen
Zo werken wij

Werken vanuit je hart

Altijd dichtbij

Allerzorg werkt door heel Nederland. In kleine teams, zo dicht mogelijk bij de cliënten. De lijnen zijn kort. Zo kunnen we de zorg voor u snel laten starten, vaak zelfs binnen drie uur. Er zijn geen wachttijden en we zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. De contactinformatie vindt u op deze website bij onze verschillende specialismen. U krijgt dan direct een medewerker aan de lijn die u verder kan helpen.

Aandacht en respect

U krijgt van ons de zorg zoals wij die zelf ook aan onze familie en onze naasten zouden geven. Want we willen dat al onze cliënten zichzelf kunnen zijn terwijl ze de allerbeste zorg ontvangen. We willen dat u zich thuis voelt; veilig, erkend en gewaardeerd. Zelfstandig waar mogelijk en volledig verzorgd waar nodig.

Onze medewerkers werken vanuit hun hart en geven zorg vol aandacht en respect en ruimte om uzelf te kunnen zijn. Zo zijn we er voor onze cliënten, altijd.

We luisteren en we kijken naar uw persoonlijke omstandigheden en uw omgeving. Zorgen betekent voor ons doen; helpen, problemen oplossen en ontzorgen. Uitgangspunt daarbij is dat alles kan wat echt nodig is en dat mensen boven regels gaan. Zo zien wij ons vak en geven we zorg aan de mensen die ons het vertrouwen geven voor hen te mogen zorgen.