Xenia HIGH CARE verpleegkundige met ervaring met thuisbeademing via tracheostoma. | Werken bij Allerzorg Overslaan en naar de inhoud gaan

Xenia HIGH CARE verpleegkundige met ervaring met thuisbeademing via tracheostoma.

Werken vanuit ons hart, dát is wat we bij Allerzorg en Xenia doen.
 
Vanuit deskundigheid en liefde voor onze cliënten zetten we ons elke dag in voor de beste zorg, preciés zoals we ook voor onze naasten zouden zorgen. En daar hebben we jou bij nodig!
 
Wij zijn op zoek naar een HIGH CARE verpleegkundige met ervaring met thuisbeademing via tracheostoma.
 

Wat bied jij ons?: 

 Als verpleegkundige ligt jouw hart bij jouw gasten. Empathie en verantwoordelijkheidsgevoel zijn naast creativiteit en flexibiliteit belangrijke eigenschappen. We vragen van jou een 
-diploma MBO-V/HBO-V verpleegkunde 
-ervaring met palliatieve terminale zorg 
- ervaring met thuisbeademing via tracheastoma
- ervaring met / hart voor  (op te zetten) oncologische zorg

Over ons: 

 Allerzorg werkt nauw samen met Xenia. Voor deze functie zal je werkzaam zijn bij Xenia in Leiden. Xenia biedt een thuis aan jonge mensen van 16 tot 45 jaar die intensieve zorg nodig hebben. Het gaat hier om mensen met bijvoorbeeld een stofwisselingsziekte, een oncologische, hematologische of neurologische aandoening, een spierziekte en/of ademhalingsproblematiek.
 
Onze cliënten hebben hun zorg aan ons toevertrouwd. Wij zetten ons met volle toewijding voor hen in. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze cliënten zich veilig en gewaardeerd voelen. Van jong tot oud, bij Allerzorg komen onze cliënten vóor regels.  
 
We houden niet van ingewikkelde procedures en lange wachttijden. Wanneer er zorg gevraagd wordt, dan zorgen we voor onze cliënten. Precies zoals we dat voor onze naasten zouden doen: liefdevol en aandachtig.  

Wat kunnen wij je bieden?: 

Wij houden van persoonlijke aandacht, dus hebben we ook aandacht voor jou! We vinden het belangrijk dat je bij Allerzorg jezelf kunt zijn. Dat je kunt werken vanuit je hart en je gevoel kunt leggen in de zorg die je biedt. Want alleen dán kun je de beste zorg leveren. 

Voor deze functie zijn we op zoek naar een verpleegkundige met ervaring met palliatieve zorg, thuisbeademing via tracheastoma, en affiniteit met (op te zetten) oncologische zorg. We bieden je graag een oproepcontract voor enkele uren per week, zie hieronder de specificaties 

Team: 
Xenia Leiden
Opleiding: 
HBO Verpleegkunde
Soort aanstelling: 
Oproepkracht
Aantal uur per week: 
0-3
Werkgebied: 
Leiden
Vestigingsplaats: 
Provincie: 
Zuid Holland
Sluitingsdatum: 
maandag, 1 januari, 2018
Dienstverband: 
Oproepkracht
Functie vervuld: 
Nee
Contactpersoon: 
Sabrine van Heusden/ Marijn de Vries
Telefoonnummer: 
06 2574 6075