Helpende in wijkteam Amersfoort | Werken bij Allerzorg Overslaan en naar de inhoud gaan

Helpende in wijkteam Amersfoort

Waarschuwingsbericht

Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. U kunt hier naar beschikbare vacatures zoeken.
Helpende in wijkteam Amersfoort

Jouw DNA is positief getest op enthousiasme, extraversie en sociale betrokkenheid. Je bent immers het ons gezicht en hèt aanspreekpunt van de cliënten. Jij bent met hart en ziel betrokken bij klanttevredenheid en de kwaliteit van de zorg van jouw cliënten. In al je denken, handelen en doen staat de cliënt centraal!

Je begeleidt en verpleegt  je cliënten en je bent verantwoordelijk voor de zorg die jij ze biedt. Je overlegt en adviseert over wat ze nodig hebben en tevens betrek jij de familie en mantelzorgers daarbij. Het uitwisselen van goede informatie aan cliënten en aan de naasten is tevens je verantwoordelijkheid.  Je rapporteert mondeling en/of schriftelijk bijzonderheden in de uitvoering van de zorg en draagt zorg voor een juiste overdracht. Je werkt binnen de gegeven instructies en richtlijnen, die per cliënt kunnen verschillen.

Je werkt in een team van bekwame en zorgzame enthousiastelingen, meer dan toegerust voor de taak die hen dagelijks te wachten staat. 

 

Wat bied jij ons?: 

Jij kunt vol trots je diploma MBO-2 aan ons laten zien. Tevens kun jij een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) overleggen. Wij mogen 16 tot 24 uur per week gebruik maken van je tijd. Mocht je meer of minder uur beschikbaar hebben, dan kunnen wij daar altijd over overleggen. Tevens mag en kun jij een   auto besturen. De competenties  plannen en organiseren, resultaatgerichtheid, servicegerichtheid, integriteit en nauwkeurigheid heb jij van nature.  

Over ons: 

De innovatieve aanpak en uitgesproken visie op zorg van Allerzorg slaat aan. Opgericht in 2006 is Allerzorg (centraal kantoor in Woerden) snel gegroeid naar een landelijk werkende maar sterk regionaal georiënteerde zorgorganisatie met ruim 1500 medewerkers. “Wij leveren zorg zoals wij die zelf aan onze familie en naasten zouden geven” Vanuit acht regio’s zijn toegewijde verpleegkundigen en verzorgenden dagelijks actief om cliënten zich veilig, gewaardeerd, erkend en geholpen te laten voelen. Volle aandacht voor en luisterend naar de cliënt, zoals het hoort vanuit ons hart. Allerzorg biedt door heel Nederland maatwerk in kleine slagvaardige teams. Wij bieden wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg, wondzorg, palliatieve zorg, woonzorg, begeleiding en specialistische zorg in de eigen woon- en leefomgeving. De komende jaren wil Allerzorg verder groeien en gespecialiseerde, ziekenhuisverplaatste zorg bieden aan haar cliënten. Als inspirerende, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige speler zijn wij een interessante werkgever voor een ieder die de zorg van de toekomst handen en voeten wil geven.  Allerzorg staat voor persoonlijke aandacht voor de cliënt en medewerker onze kernwaarden zijn:• Jezelf zijn• Werken vanuit je hart• Doen• Echt zien en begrijpen  Zie ook www.allerzorg.nl.  

 

Wat kunnen wij je bieden?: 

Een leuke en interessante baan bij een lerende en innovatieve organisatie die volop in ontwikkeling is.  Tevens vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich verder ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingstehuizen en Thuiszorg. We betalen je op salarisniveau FWG 25; je krijgt een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7%. 

Meer informatie?
Mocht je nog vragen hebben of een persoonlijke toelichting willen neem dan contact op met 
Marielle Timmer onze  Regiomanager. Zij is te bereiken via 06-46364463 of via mail marielle.timmer@allerzorg.nl

Solliciteren? 
Laat dan jouw korte motivatiebrief en uitgebreide CV achter via de sollicitatielink.

 

Team: 
Wijkteam Amersfoort
Functiegroep: 
Verzorgende/helpende plus
Opleidingsniveau: 
MBO
Aantal uur per week: 
in overleg
Gemeente: 
Amersfoort
Provincie: 
Utrecht
Sluitingsdatum: 
maandag, 1 juni, 2020
Salaris: 
Conform CAO VVT functieschaal 25
Dienstverband: 
Vast
Contactpersoon: 
Marielle Timmer
Telefoonnummer: 
088 - 572 1961

Solliciteer direct op deze vacature

CAPTCHA
Deze vraag stellen we om er zeker van te zijn dat u geen spambot bent.