Afscheid nemen in een vertrouwde omgeving

Als genezen niet meer mogelijk is, krijgt het leven ineens een andere wending. Wat dit voor u betekent is heel persoonlijk. Hoe kunt u thuis in uw vertrouwde omgeving rustig afscheid nemen? Wat is belangrijk voor u? Hoe wilt u uw zorg vormgeven?

Wanneer u onverhoopt met deze vragen te maken krijgt, dan kunt u op ons rekenen. We staan 24 uur per dag voor u klaar voor specialistische verpleegkundige zorg en ondersteuning. We houden contacten met artsen en helpen u met uw medicatie. We zijn er voor u als u vragen heeft over pijn, comfort, hulpmiddelen of rouw. Maar we zijn er ook om met u mee te denken over zaken waar u misschien niet aan gedacht heeft. Wat is er mogelijk in uw situatie? Wat zou u nog willen? Wat kunnen wij daar voor u in betekenen?

Veelgestelde vragen
Bekijk alles
Voor de palliatieve zorg werken wij nagenoeg alleen met ZZP-ers. Neem voor meer informatie contact op met het thuiszorgteam in jouw regio of met de ZZP-administratie via het Servicebureau in Woerden.
Ja, dit kan zeker bij Allerzorg maar ook bij Wonen bij September (link naar www.wonenbijseptember.nl) en Compartijn (link naar compartijn.nl). We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden hiervoor zijn.
Allerzorg werkt als leerwerkbedrijf landelijk samen met een groot aantal ROC's. Wij bieden diverse mogelijkheden om stage te lopen binnen een van onze teams in de thuiszorg maar ook intramuraal.
Cliënttevredenheid
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAllerzorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Gert-Jan

We hebben thuis in alle rust afscheid kunnen nemen van onze moeder, op een manier die bij haar paste.

Marieke

Geen vraag was teveel, ik wist niet dat er nog zoveel mogelijk was.