Waarom ziekenhuis op Wielen?

Een ziekenhuisopname kan erg ingrijpend zijn. Als uw zorginstelling of zorgorganisatie niet de complexe zorg kan bieden die u nodig heeft en u hiervoor naar het ziekenhuis moet, kunnen de specialistisch verpleegkundigen van Ziekenhuis op Wielen u uitkomst bieden. Het ziekenhuis komt dan gewoon bij u thuis! 

De verpleegkundig specialisten verlenen thuis of in uw verpleeghuis complexe zorg, precies zoals zij ook in het ziekenhuis doen. Zij worden thuis ingezet als "regiebehandelaars". Dit betekent dat zij diagnoses stellen, begeleiden, een behandelplan voor u opstellen en uw volledige zorg organiseren. Daarin betrekken zij - indien nodig -  ook andere behandelaars. Ook als u al zorg ontvangt van een andere zorgorganisatie kunt u terecht bij Ziekenhuis op Wielen. Dit kan bijvoorbeeld als uw zorgorganisatie u niet de zorg kan bieden die u nodig heeft. In dat geval coacht, schoolt en ondersteunt de specialist van Ziekenhuis op Wielen uw uitvoerende wondverpleegkundige. Als u geen voorkeur heeft voor een zorgorganisatie, zullen specialistisch verpleegkundigen de wondverpleegkundigen van Allerzorg inzetten. Zij zijn opgeleid om thuis complexe wondzorg te verlenen. 

Het inzetten van specialisten van Ziekenhuis op Wielen biedt u vele voordelen: zo weet u altijd wie uw aanspreekpunt is en wie de eindverantwoordelijkheid heeft. Door deze korte lijnen kunt u bij vragen of veranderingen van uw situatie dus ook snel contact opnemen met uw specialist. Omdat u een intensieve zorgrelatie aangaat met uw verpleegkundig specialist, kent uw behandelaar u goed en kan uw behandelaar rekening houden met uw persoonlijke wensen en omstandigheden. 

Terug naar de beginpagina