Het ziekenhuis bij u thuis

Een wond kan om complexe zorg vragen. Soms gaat dit verder dan de zorg die uw huisarts, zorginstelling of zorgorganisatie u kunnen bieden. U krijgt dan een doorverwijzing naar het ziekenhuis. Juist in deze situatie kunt u terecht bij de verpleegkundig specialisten van Ziekenhuis op Wielen (ZoW). 

De verpleegkundig specialisten van ZoW komen als zelfstandig behandelaar bij u thuis of in uw verpleeghuis. Zij zijn ervaren verpleegkundigen die medisch specialistische zorg thuis verlenen, precies zoals zij in het ziekenhuis doen. Door met u thuis een intensieve behandeling aan te gaan, kan de verpleegkundig specialist ervoor zorgen dat complexe zorg in de thuissituatie voortgezet kan worden en een opname in het ziekenhuis voorkomen kan worden. Anders gesteld; het ziekenhuis komt gewoon bij u thuis. 

Ziekenhuis op wielen bestaat sinds 2016. Hoewel het een initiatief is van Allerzorg, kunt u ook zonder zorg van Allerzorg bij ons terecht. Lees hier meer over ZoW. Deze zorg wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. 

Informatie voor zorgverwijzers>> 

 

Zorg Ziekenhuis op Wielen aanvragen
Cliënttevredenheid
Dieuwke

De zorg werd goed aangepast op onze dagelijkse routine.