Ziekenhuisverplaatste zorg: het ziekenhuis bij u thuis

Als je zelf of je familielid wat minder goed ter been is, of iemand anders nodig heeft om naar een ziekenhuis te gaan, is het veel eenvoudiger om dezelfde ziekenhuiszorg thuis te ontvangen. Daarin voorzien de verpleegkundig specialisten van Allerzorg Ziekenhuis op Wielen. Wij bieden medisch specialistische zorg op het gebied van wondzorg en huidzorg bij u thuis. 

De verpleegkundig specialisten van ZoW komen als zelfstandig behandelaar bij u thuis of in het verpleeghuis. Zij zijn ervaren verpleegkundigen die verpleegkundige en medische zorg thuis verlenen, precies zoals zij in het ziekenhuis doen. Door u thuis te behandelen, kan de verpleegkundig specialist ervoor zorgen dat deze zorg in de thuissituatie ingezet kan worden en een opname in het ziekenhuis voorkomen kan worden. Anders gesteld; het ziekenhuis komt gewoon bij u thuis. 

Ziekenhuis op wielen bestaat sinds 2016. Het is een initiatief van Allerzorg, maar ook als u geen thuiszorg van Allerzorg krijgt, kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over ZoW. Deze zorg wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

Zorg Ziekenhuis op Wielen aanvragen

Voor verwijzers

Bent u (huis)arts en wilt u iemand verwijzen naar Ziekenhuis op Wielen? Dat kan eenvoudig via ZorgDomein door op die website de volgende route te doorlopen 1. Medisch specialisme dermatologie, 2. Complexe wond en 3. Allerzorg Ziekenhuis op Wielen

Meer informatie voor zorgverwijzers
Cliënttevredenheid
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAllerzorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Dieuwke

De zorg werd goed aangepast op onze dagelijkse routine.

Linda

Ik had nooit gedacht dat ik van de pijn af zou komen. Het is een wonder! En nu kan ik weer schoenen dragen. Heerlijk!