Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

subtitel

Een wond of huidprobleem kan erg vervelend zijn en kan zelfs uw dagelijks leven in de weg staan. Zo kan het voorkomen dat u door uw wond of huidprobleem niet in de mogelijkheid bent om een specialist te bezoeken die uw wond of huidprobleem kan analyseren. In zo'n geval komen onze verpleegkundig specialisten wondzorg & dermatologie graag bij u thuis voor analyse, het stellen van een diagnose en als het mogelijk is direct behandelen.

Hiervoor is een verwijzing van uw huisarts nodig. Hij/zij kan u doorverwijzen naar een specialist - zoals een verpleegkundige specialist van Allerzorg - die uw wond kan behandelen. Ook bij het aanvragen van een verwijzing kunnen we u ondersteunen.

Zodra wij uw zorgaanvraag van uw huisarts binnen hebben, nemen we direct contact met u op om een afspraak te maken. Het liefst komen we diezelfde dag nog langs en als het nodig is staan we binnen drie uur bij u op de stoep. U kunt ook direct contact met ons opnemen, klik hier voor contactgegevens of vul onderstaand formulier in.

We helpen u graag als u vragen heeft of als u uw persoonlijke situatie met ons wil bespreken.

[FORMULIER]