subtitel

Een wond of huidprobleem kan erg vervelend zijn en kan zelfs uw dagelijks leven in de weg staan. Zo kan het voorkomen dat u door uw wond of huidprobleem niet in de mogelijkheid bent om een specialist te bezoeken die uw wond of huidprobleem kan analyseren. In zo'n geval komen onze verpleegkundig specialisten wondzorg & dermatologie graag bij u thuis voor analyse, het stellen van een diagnose en als het mogelijk is direct behandelen.

Hiervoor is een verwijzing van uw huisarts nodig. Hij/zij kan u doorverwijzen naar een specialist - zoals een verpleegkundige specialist van Allerzorg - die uw wond kan behandelen. Ook bij het aanvragen van een verwijzing kunnen we u ondersteunen.

Zodra wij uw zorgaanvraag van uw huisarts binnen hebben, nemen we direct contact met u op om een afspraak te maken. Het liefst komen we diezelfde dag nog langs en als het nodig is staan we binnen drie uur bij u op de stoep. U kunt ook direct contact met ons opnemen, klik hier voor contactgegevens of vul onderstaand formulier in.

We helpen u graag als u vragen heeft of als u uw persoonlijke situatie met ons wil bespreken.

[FORMULIER]