Over het aanvragen van wondzorg

Het aanvragen van wondzorg en dermatologische zorg kan met een verwijzing van uw huisarts. Hierbij kunnen we u ondersteunen als het nodig is. Het maakt dus niet uit of u uzelf eerst meldt bij uw huisarts of bij Allerzorg. Als de verwijzing van de huisarts in orde is, kunnen we de zorg voor u opstarten.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens het eerste bezoek maken we graag persoonlijk met u kennis. Zo leren wij u kennen en u Allerzorg. In veel gevallen hebben mensen al een heel traject wat vooraf is gegaan aan deze zorgvraag. Daar zijn we in geïnteresseerd. Daarnaast inventariseren we welke zorg u op dit moment nodig heeft.

Vervolg

Al deze informatie wordt door Allerzorg vastgelegd in een behandelplan dat we vervolgens met u bespreken. Ook bespreken we de wederzijdse verwachtingen; wat kunt u van Allerzorg verwachten en wat verwachten wij van u. Er worden afspraken gemaakt voor een volgend bezoek, de behandeling wordt uitgebreid uitgelegd en u krijgt tussentijds alle mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Hoe vaak we bij u langskomen om uw wond te verzorgen, hangt af van de behandeling. We overleggen altijd samen met u op welke dagen en tijden we langskomen. Daarnaast bespreken we het gebruik van materialen en bepalen we met elkaar hoe en door wie die besteld worden. Tot slot bespreken we ook de financiële afhandeling van de zorg die u ontvangt. U kunt ook direct contact met ons opnemen, klik hier of laat uw gegevens hier achter zodat wij met u contact kunnen opnemen. We helpen u graag als u vragen heeft of als u uw persoonlijke situatie met ons wil bespreken.

Aanvraag formulier