Uw persoonlijke zorgplan

Ondanks uw gezondheid toch het leven leiden zoals u dit zou willen? Dit is mogelijk wanneer u wijkverpleging van Allerzorg aanvraagt. Wij kijken namelijk niet alleen naar uw zorgbehoeften, maar hebben ook aandacht voor uw manier van leven en persoonlijke wensen. Wij passen onze zorg hier zoveel mogelijk op aan. Samen met u stellen we een zorgplan op. Dit plan zal de leidraad zijn tijdens momenten waarop u zorg ontvangt.

Zorgplan op maat

In het opstellen van het zorgplan houden we graag rekening met wat u allemaal zelf kunt. Zo houdt u zoveel mogelijk zelf de regie over uw eigen dagelijkse routine. Ook is er veel aandacht voor uw mantelzorgers. Zij zijn vertrouwde gezichten voor u en kennen u vaak als geen ander. Wat kunnen zij voor u betekenen en hoe kunnen wij hen daar professioneel bij ondersteunen? Ook in het samenstellen van uw zorgteam houden wij rekening met deze vertrouwheid: we streven ernaar om voor u een klein en persoonlijk team van verzorgenden en verpleegkundigen samen te stellen, zodat u altijd een vertrouwde zorgverlener ziet. 

Verandering in zorgvraag

Het kan voorkomen dat uw zorgvraag verandert. U heeft meer, of juist minder zorg nodig. Wellicht heeft u andere zorg of aanvullende zorg nodig. Welke verandering er ook optreedt, u kunt op ons rekenen. Voor elke nieuwe situatie is een nieuwe oplossing.