Professioneel, persoonlijk en betrouwbaar

Elke dag doen we ons uiterste best om u de beste zorg te verlenen. We zijn dan ook blij om te horen dat onze cliënten in de wijkverpleging ons een 8,9 gegeven hebben voor de zorg die zij gekregen hebben.We zijn blij met deze mooie resultaten en doen ons best om onze zorg in de toekomst waar mogelijk te verbeteren. Heeft u ook een waardering voor ons? Op Zorgkaart Nederland deelt u deze met ons. 

Reacties van cliënten: 

Hoewel ik erg moest wennen aan het idee dat ik zorg thuis nodig had is het mij achteraf erg meegevallen. Het klikte zo goed met de vriendelijke en deskundige verpleegkundigen dat ik een band met ze heb opgebouwd. Achteraf kan ik alleen maar positief terug kijken op de zorg die ik van Allerzorg heb ontvangen en daar ben ik de dames heel dankbaar voor. Als ik in de toekomst nog eens zorg nodig heb dan zal ik zonder twijfel Allerzorg bellen.  

- Mw. Rovers

Toen mijn man in het ziekenhuis lag ging ik op zoek naar een thuiszorgorganisatie die hem thuis zou kunnen verzorgen. Ik kwam met Allerzorg in contact en zij regelden alles voor ons om mijn man thuis te verzorgen. Vier lieve verpleegkundigen hebben ons twee maanden lang geholpen. Het was heel fijn dat er maar vier verpleegkundigen langs kwamen, want dit kleine team kenden wij al snel. Onze dank is groot en ik hoop dat vele cliënten de weg naar Allerzorg mogen vinden! 

- Mw. Reints