Acute nachtzorg Flevoland

Om acute nachtzorg in regio Flevoland kunnen leveren, werkt Allerzorg onder de naam Acute Nachtzorg Flevoland samen met andere zorgaanbieders  Door deze samenwerking kunnen we u bij nood dus zorg verlenen buiten uw geplande zorgmomenten. Het kan dan voorkomen dat u zorg krijgt van een andere zorgverlener dan u gewend bent. Dit kan een zorgverlener van Allerzorg zijn, maar ook een zorgverlener van een van de deelnemende zorgaanbieders in de samenwerking. 

Belangrijk om te weten:

  • Ook in het geval dat u zorg van een andere zorgverlener krijgt, bent en blijft u cliënt bij Allerzorg.
  • Uw gegevens blijven geregistreerd bij Allerzorg, ook als u zorg van een zorgverlener van een andere organisatie krijgt.
  • Wanneer een zorgverlener van een andere zorgaanbieder u zorg verleent, heeft deze zorgverlener toegang tot uw zorgdossier. Allerzorg heeft de zorgverlener hiertoe gemachtigd. De zorgverlener heeft alleen toegang tot uw dossier op het moment dat dit noodzakelijk is voor het verlenen van de zorg.

Voor de verwerking van persoonsgegevens blijft in alle gevallen de privacyverklaring van Allerzorg van toepassing. Dit geldt ook voor de klachtenregeling en de algemene voorwaarden.

Geen cliënt van Allerzorg?
Bent u geen cliënt van Allerzorg, maar heeft u acute nachtzorg ontvangen van een zorgverlener van Allerzorg? Dan heeft uw zorgaanbieder Allerzorg toegang verleend tot uw zorgdossier. Ook hiervoor geldt dat Allerzorg alleen toegang heeft tot uw dossier wanneer dit noodzakelijk is voor de zorgverlening.

Vragen?
Heeft u een vraag over de verleende zorg, de toegang tot uw zorgdossier, de algemene voorwaarden of heeft u een klacht over de zorg? Wilt u inzage in uw dossier of heeft u een andere vraag met betrekking tot uw persoonsgegevens? Dan verwijzen wij u naar uw eigen zorgaanbieder.

Deelnemende zorgaanbieders zijn:

Icare
Telefoon: 0900 88 33
E-mail: info@icare.nl

Coloriet
Telefoon: 0320 - 290 500
E-mail: info@coloriet.nl

 

Contact met Allerzorg