Thuis of in het ziekenhuis?

Wanneer u afhankelijk bent van verpleegtechnnische zorg zoals bijvoorbeeld de zorg rondom een infuus of een katheter, kan dit uw dagelijks leven belemmeren. Dan is het prettig als u in de zorg zoveel mogelijk ondersteund en ontlast kunt worden. Voor veel verpleegtechnische behandelingen hoeft u niet meer naar het ziekenhuis; u kunt hiervoor thuis zorg krijgen. Deze zorg wordt door specialistisch verpleegkundigen van Allerzorg bij u thuis uitgevoerd. Deze verpleegkundigen zijn hiervoor speciaal opgeleid en werken onder de verantwoordelijkheid van uw specialist in het ziekenhuis.

De eerste behandelingen worden in het ziekenhuis gedaan. Zodra de medisch specialist dit verantwoord acht, kan de zorg daarna thuis worden voortgezet. Bij u thuis op de bank of bij u aan bed, maar ook op uw vakantieadres. Of, als het uw kind betreft bij uw kind op school. Zo kunt u uw dagelijks leven zoveel mogelijk voorzetten.

De verpleegtechnische teams van Allerzorg kunnen op elk gewenst moment zorg thuis leveren. Maar ook buiten uw zorgtijden staan zij voor u klaar. Als u tussentijds vragen heeft over uw therapie of als er onverhoopt problemen zijn, dan is uw behandelend specialist het eerste aanspreekpunt. In overleg met u en uw specialist komen zij bij u langs of  verleggen zij met u ‘op afstand’ over de gewenste oplossing. 

Verpleegtechnische zorg aanvragen