Verpleegtechnische zorg aan huis

Een slechte gezondheid heeft veel invloed op uw dagelijks leven, het bezoeken van het ziekenhuis kan daarom erg belastend zijn. Maar wist u dat u voor veel medische handelingen niet meer naar het ziekenhuis hoeft? Onze specialistisch verpleegkundigen bieden u zorg thuis, onder de verantwoordelijkheid van uw medisch specialist in het ziekenhuis. U kunt hierbij denken aan medische handelingen op het gebied van toediening van medicatie of chemotherapie via een infuus, zorg rondom een katheter, canule of sonde, buikdialyse of bijvoorbeeld het toedienen van een infuus bij hartfalen. Hier leest u meer over de mogelijkheden van verpleegtechnnische zorg thuis. 

Zorg op maat

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we wat uw behoeften zijn en wat uw verwachting is van zorg thuis. Ook zullen we u vragen hoe uw huidige behandelplan eruit ziet. De eerste infuustoedieningen worden in het ziekenhuis gedaan. Zodra uw medisch specialist dit verantwoord acht, zullen de verpleegkundigen van Allerzorg de infusen daarna thuis - of op een andere voor u vertrouwde locatie - voortzetten. Samen met u stellen we daar een persoonlijk plan voor op, zodat u de zorg volledig kunt inpassen in uw dagelijks leven.

Ook als u naast bovenstaande medische handelingen andere zorg nodig heeft, kunt u bij ons terecht. 

Verpleegtechnische zorg aanvragen
Cliënttevredenheid
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAllerzorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Lieske

Het gaf me zoveel rust dat ik niet meer dagelijks naar het ziekenhuis hoefde.

Bob

Een heel persoonlijke aanpak, goed contact met het ziekenhuis, niks dan lof voor de verpleegkundigen.