Afscheid nemen in een vertrouwde omgeving

Als genezen niet meer mogelijk is, krijgt het leven ineens een andere wending. Wat dit voor u betekent is heel persoonlijk. Hoe kunt u thuis in uw vertrouwde omgeving rustig afscheid nemen? Wat is belangrijk voor u? Hoe wilt u uw zorg vormgeven? 

Wanneer u onverhoopt met deze vragen te maken krijgt, dan kunt u op ons rekenen. We staan voor u klaar voor specialistische verpleegkundige zorg en ondersteuning. We houden contacten met artsen en helpen u met uw medicatie. We zijn er voor u als u vragen heeft over pijn, comfort, hulpmiddelen of rouw. Maar we zijn er ook om met u mee te denken over zaken waar u misschien niet aan gedacht heeft. Wat is er mogelijk in uw situatie? Wat zou u nog willen? Wat kunnen wij daar voor u in betekenen?

 Zorg op maat

Wat er ook gebeurt en wat u ook wenst, u kunt bij ons terecht. Wanneer u contact met ons opneemt, maken we graag persoonlijk kennis met u om van u te horen welke verwachtingen u heeft, welke (specialistische) zorg u nodig heeft en wat uw persoonlijke wensen zijn. We zijn er voor u om zoveel mogelijk zaken van u, uw partner of andere gezinsleden uit handen te nemen, zodat u alle rust en ruimte heeft voor uzelf, uw familie en dierbare vrienden.  

Palliatieve of terminale zorg aanvragen
Cliënttevredenheid
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAllerzorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Gert-Jan

We hebben thuis in alle rust afscheid kunnen nemen van onze moeder, op een manier die bij haar paste.

Marieke

Geen vraag was teveel, ik wist niet dat er nog zoveel mogelijk was.

Zorg in beeld