Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Veelgestelde vragen

Wil jij leren en werken in de zorg- en welzijnssector bij Allerzorg en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? In deze Q&A vind je de meest gestelde vragen. 

Ja, dit kan zeker bij Allerzorg maar ook bij Wonen bij September (link naar www.wonenbijseptember.nl) en Compartijn (link naar compartijn.nl). We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden hiervoor zijn.
Allerzorg werkt als leerwerkbedrijf landelijk samen met een groot aantal ROC's. Wij bieden diverse mogelijkheden om stage te lopen binnen een van onze teams in de thuiszorg maar ook intramuraal.
Voor de palliatieve zorg werken wij nagenoeg alleen met ZZP-ers. Neem voor meer informatie contact op met het thuiszorgteam in jouw regio of met de ZZP-administratie via het Servicebureau in Woerden.
Allerzorg, Wonen bij September en Compartijn hebben een Academie waarin diverse e-learnings staan die eraan bijdragen dat je bevoegd en bekwaam blijft. En die bovendien bijdragen aan het verkrijgen van accreditatiepunten voor het kwaliteitsregister. Naast e-learnings toetsen en tekenen wij natuurlijk ook de handelingen in de praktijk af. Daarnaast kun je via GoodHabitz trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden wij de mogelijkheid om allerlei opleidingen extern te volgen.
Allerzorg is de specialist in zorg thuis. Je kunt je specialiseren in indiceren, wondzorg en dermatologie, kindzorg, verpleegtechnische zorg, palliatieve zorg, oncologische zorg, dialysezorg en vele specialistische handelingen. Op deze manier kunnen we mensen weer snel thuis verzorgen na een ziekenhuisopname. Ook kun je opgeleid worden tot verpleegkundig specialist.