Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Zorg voor jou en je baby [test]

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Je gaat een nieuwe fase in je leven tegemoet. Met Allerzorg Kraamzorg helpen wij jou en je kindje om een goede start te maken. 

Als je kiest voor kraamzorg van Allerzorg, dan kies je voor professionele zorg. Je mag van ons verwachten dat we je ontzorgen tijdens je kraamtijd. Tijdens de kraamweek komt er een deskundige kraamverzorgende bij jou thuis om je te ondersteunen, verzorgen én ontzorgen. Jij kiest zelf hoe deze zorg eruit ziet. 

Kraamzorg op maat

Elke zwangerschap, moeder, kind en elk gezin is uniek. Dat vraagt om kraamzorg die past bij jouw wensen en situatie. Daarom kun je kiezen voor verschillende soorten kraamzorg:

Kraamzorg aanvragen
Veelgestelde vragen
Bekijk alles
Ja, dit kan zeker bij Allerzorg maar ook bij Wonen bij September (link naar www.wonenbijseptember.nl) en Compartijn (link naar compartijn.nl). We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden hiervoor zijn.
Allerzorg werkt als leerwerkbedrijf landelijk samen met een groot aantal ROC's. Wij bieden diverse mogelijkheden om stage te lopen binnen een van onze teams in de thuiszorg maar ook intramuraal.
Voor de palliatieve zorg werken wij nagenoeg alleen met ZZP-ers. Neem voor meer informatie contact op met het thuiszorgteam in jouw regio of met de ZZP-administratie via het Servicebureau in Woerden.