Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Care for Cancer

Kanker grijpt zeer diep in op uw leven. Wanneer u de diagnose kanker heeft gekregen, zult u op zoek gaan naar de antwoorden op de vragen die u heeft. Wat moet ik doen? Hoe omschrijf ik waar ik last van heb? Wie begrijpt mij nu echt? Juist bij deze vragen staat Care for Cancer voor u klaar. Wij helpen u keuzes te maken en begeleiden u niet alleen tijdens uw ziekte, maar ook daarna.

Oncologieverpleegkundige bij u thuis

De consulenten van Care for Cancer zijn ervaren oncologieverpleegkundigen. Zij bezoeken u thuis, beantwoorden vragen over de gevolgen van uw diagnose en behandeling en geven praktische tips over uw thuis- en werksituatie. Daarnaast geven zij voorlichting over aanvullende zorgmogelijkheden en verwijzen zij door naar bijvoorbeeld inloophuizen of patiëntverenigingen. Onze diensten sluiten aan op de zorg van het ziekenhuis en worden aangepast op uw persoonljike wensen en situatie. Hoe ingrijpend uw diagnose ook voor u is, u staat er niet alleen voor. 

Chemotherapie thuis

Naast oncologische nazorg thuis biedt Alllerzorg sinds begin 2021 ook chemotherapie thuis in samenwerking met diverse ziekenhuizen in Nederland. We werken onder andere samen met het Bravis Ziekenhuis, Adrz en het Prinses Maxima Centrum. 

Contact met Care for Cancer

Meer informatie over Care for Cancer