Zorgspecialist Allerzorg Begeleiding

Grietsje Keulen werkt sinds 2013 als zorgspecialist binnen het cluster Allerzorg Begeleiding.

Zeven jaar geleden kreeg ik bij Allerzorg de kans om in een parttime functie iets met mijn studie pedagogische wetenschappen te doen. Dat was een mooie kans, want ik was verhuisd en dus ook op zoek naar een nieuwe baan in de regio. Binnen drie maanden werd ik leidinggevende en werd mijn parttime functie een fulltime baan! Toen ik bij Allerzorg binnenkwam was de tak Begeleiding heel klein en was het aan mij de taak om dit specialisme verder te brengen. Ik kreeg veel vrijheid om nieuwe dingen op te zetten. En nog steeds zijn er ruime mogelijkheden voor eigen inbreng of om talent verder te ontwikkelen. Er wordt echt gekeken naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Heb je een goed plan? Dan mag je er mee aan de slag!

Het mooiste vind ik het contact met mijn collega’s van Begeleiding. Het is prachtig om te zien met hoeveel passie zij elke dag weer zorg leveren. Het is hun drijfveer om gezinnen weer in hun kracht te zetten en hun netwerk te betrekken, zodat moeders een mooie zwangerschap kunnen doorlopen of de hechting tussen kind en ouders gestimuleerd wordt. Met die passie en tomeloze inzet van mijn collega’s halen wij ook onze cliënten binnen.

Ik ben er trots op dat we goede kwalitatieve zorg leveren én ons steeds verder ontwikkelen. Ons cluster Kind & Gezin bestaat inmiddels uit Medische Kindzorg, Gezinsbegeleiding en Kraamzorg, alles onder één dak. Wij kijken naar de behoefte van het gezin en bieden een “totaalpakket” aan zorg. Deze unieke aanpak van Allerzorg maakt me trots om voor Allerzorg te werken.    

We vinden het belangrijk om steeds te blijven innoveren en specialiseren. We zijn namelijk we nooit uitgeleerd. Zo willen we ons aankomend jaar verdiepen in nieuwe trainingsvormen en digitale leeromgevingen. Leren en ontwikkelen is immers een continu proces. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar vergt ook inzet vanuit de organisatie zelf. Gelukkig is er een sterke focus binnen Allerzorg op ontwikkeling, innovatie en een goed personeelsbeleid. Daarmee zijn we niet alleen als werknemers tevreden, ook voor onze cliënten maakt het een wereld van verschil. Zo maken wij het mogelijk dat mensen voor vele vormen van zorg niet langer in een ziekenhuis, hospice of zorginstelling hoeft te verblijven, maar gewoon thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving. 

Terug naar het jaarverslag

Er wordt bij Allerzorg echt gekeken naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Heb je een goed plan? Dan mag je er mee aan de slag!