4 februari 2020: Aandacht voor oncologische ondersteunende zorg

Geplaatst op 23-01-2020

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker - én voor hun naasten of nabestaanden - te onderstrepen. 

De consulenten van Care for Cancer zijn de komende weken in verschillende regio’s zichtbaar om oncologieverpleegkundige ondersteunende zorg onder de aandacht te brengen. Hier vindt u de evenementen die op (en rondom) 4 februari worden georganiseerd. De consulenten van Care for Cancer zullen aanwezig zijn op de volgende evenementen:

25 januari - Never Give Up (De Zeeuwse Stromen, Renesse)
4 februari -  Aandacht ondersteunende zorg en nazorg (Isala, Zwolle)
4 februari - Informatiemarkt (Flevoziekenhuis, Almere)
4 februari - Verbinding geeft energie (MCL, Leeuwarden)

Tot en met dinsdag 4 februari a.s. besteden wij ook via social media veel aandacht aan het thema "Kanker zet je wereld op z'n kop". Op verschillende manieren zullen ervaringen van cliënten en consulenten gepresenteerd worden. Om te laten zien dat wij begrijpen dat voor cliënten de wereld op z'n kop staat, draaien we tussen 1 en 4 februari onze profielfoto om! #Wathebjijnodig #wereldkankerdag