Allerzorg in Top 2021 van ZorgkaartNederland

Geplaatst op 07-12-2021

Allerzorg is specialist in zorg thuis. Wij zetten de mens centraal in zijn eigen vertrouwde omgeving en brengen de zorg dichtbij. Het is een prachtig compliment dat Allerzorg door de Patiëntenfederatie bekroond wordt met een plek in de top 10 van de ZorgkaartNederland top 2021, hier zijn we erg trots op!

“Het is het mooiste compliment wat je als zorgorganisatie kunt krijgen van cliënten. Onze zorgprofessionals komen dagelijks bij cliënten thuis. Wij geloven in de kracht van thuis. Samen met cliënten, het gezin en mantelzorgers zoeken we naar oplossingen die de zelfredzaamheid en onafhankelijkheid bevorderen. De samenwerking tussen Medische Kindzorg, Begeleiding en Behandeling helpt gezinnen en kinderen verder vanuit een integrale aanpak. Cliënten met dementie hebben baat bij de kennis van Begeleiding. Care for Cancer combineert de psychosociale behoeften van cliënten met bijvoorbeeld chemotherapie thuis. In de Wijkverpleging komt steeds meer zorg uit het ziekenhuis naar huis, zoals complexe wondzorg, (hemo) dialyse en infusietherapie. De verpleegkundig specialist in ons ‘Ziekenhuis op Wielen’ is zelfs behandelaar thuis”, vertelt Ingeborg Reitsma, Directeur Allerzorg.

Top 10

Elk verpleeghuis en elke organisatie in de wijkverpleging die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee, evenals elk ziekenhuis en elke kliniek met honderd of meer waarderingen. Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en voor de ziekenhuizen en klinieken ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties.

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.