Allerzorg in Top 2020 van ZorgkaartNederland

Geplaatst op 01-12-2020

Als specialist in zorg thuis levert Allerzorg dagelijks zorg op de plek waar iemand zich thuis voelt. Op een vertrouwelijke plek waar de mens zelf de regie heeft. Als bekroning op de persoonlijke zorg die verleend wordt, is Allerzorg gewaardeerd door de Patiëntenfederatie Nederland met een nominatie in de top 10 van de ZorgkaartNederland Top 2020. Een bijzonder mooie vermelding waar Allerzorg ontzettend trots op is.

“Wij zijn erg dankbaar voor deze mooie waardering en blij dat onze cliënten de zorg van onze zorgprofessionals zo positief ervaren. We verlenen deze zorg op de best mogelijke wijze, die past bij de wensen van de cliënt. Hiermee ondervindt het dagelijks leven van onze cliënten zo min mogelijk hinder.”, vertelt Karin Timm, divisieleider Zorg, wijkverpleging en specialistische zorg bij Allerzorg. “We bieden daarin brede zorg. Niet alleen wijkverpleging, maar ook andere specialistische zorg als Palliatief terminale zorg, Medische Kindzorg, Wondzorg en dermatologie, Verpleegtechnische zorg, Begeleiding en Ziekenhuis op Wielen.”

Top 10
Alle thuiszorgorganisaties met dertig of meer waarderingen deden mee met de ZorgkaartNederland Top 2020. In deze top staan de 10 beste thuiszorgorganisaties van Nederland. Hierin is geen onderscheid gemaakt in nummer één, tien en alles daartussen. Allerzorg verleent met haar teams dagelijks zorg door heel Nederland. De waarderingen van de cliënten leverden Allerzorg deze mooie Top 10 notering op. Naast Top 2020 Wijkverpleging is er ook een Top 2020 voor Verpleeghuizen, Ziekenhuizen en Klinieken.

Over ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg.